BE ATTRACTIVE COUTURE
Divatstúdiónkban letisztult nőies irányzatok, visszafogott elegancia, és maximális igényesség jellemző. Elsősorban esküvői ruhák, menyecskeruhák, báli ruhák, szalagavatós ruhák kosztümök tervezésével és készítésével foglalkozunk.

A ruhák Csőke Bea egyedi tervei alapján készülnek igényes megrendelőinknek. A tervezést a "szárnyaló művész" és a "földhözragadt mérnök" kettőssége alakítja, így a modellek hordhatósága alapvető szempont stúdiónkban.

Az egyedi ruhák értékét nemcsak az adja, hogy csak egy készül belőle, hanem hogy ez pontosan a viselője méreteire, de legfőképpen egyéniségére van szabva, ezáltal is kiemelve a NŐ és sok esetben az alkalom abszolút megismételhetetlenségét. Ezt az érzését az üzletek kisebb-nagyobb tételekben gyártott konfekcióruhái nem tudják megadni. Egyedi és különleges ruháinkkal alternatívát szeretnénk jelenteni az igényes konfekcióüzletek és a neves szalonok kínálata mellett.
„ Hiszem, hogy egy jól megtervezett ruha, hozzáértő kivitelezéssel, bárkivel csodát tehet.„

A BE Attractive márkanévnek kettős üzenete van. Egyrészről szeretném, hogy aki viseli az általam tervezett ruhákat, még vonzóbb és csinosabb legyen, másrészről szerettem volna, hogy saját nevem is megjelenjen a márkanévben, ugyanis a Beáta boldogot jelent. Úgy gondolom, hogy a boldogság talán az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk a másiknak. Én pedig szeretném boldog és elégedett emberekkel körülvenni magam, miközben rólam is elmondható, hogy boldog vagyok, mert azon kevesek közé tartozom, akik nem csak álmodni tudják a szépet, hanem képesek rá, hogy meg is valósítsák azt.

Csőke Bea